-

NaslovnaVestiVesti iz svetaSllipknot pesmom odaju počast preminulom članu

Sllipknot pesmom odaju počast preminulom članu

slipknot

Nakon što je u svibnju 2010. Paul Gray tragično preminuo od slučajnog predoziranja, bend mu je 2014. posvetio album .5: The Gray Chapter. No, prema Shawnu „Clownu“ Crahanu, Slipknot ima još jedan, za sada neobjavljeni poklon preminulom članu.

“Toliko je pjesama koje nikada nisu objavljene jer se savladaju do određenog stupnja i rade dobro, ali onda jednostavno padnu jer možda onaj desni kist još nije mogao donijeti tu boju“, rekao je: “Dakle, suzdržavamo se. Mnogo je glazbe.”

“Imamo pjesmu koju smo napisali za Paula Greya pod nazivom „Without the Gray” i vjerojatno sam ja kriv, ali dugo je ne puštam. Ne znam zašto”, priznao je. “U početku je bilo preblizu i činilo se da je to trebalo biti za nas više nego za sve ostale. A sada me nije briga, želim da to bude za sve ostale umjesto za nas.”

Zbog pandemije COVID-19 i činjenice da članovi Slipknota nisu mogli izravno međusobno surađivati ​​na način na koji bi to radili prije pandemije, Clown je dodao da je tijekom rada bilo puno frke oko stvaranja novog albuma.

Nije potvrdio hoće li “Without the Gray” završiti na novom albumu ili će uopće ikada biti objavljen. Međutim, drugdje u intervjuu rekao je kako se nada da će ploča biti objavljena negdje 2021. godine.

Najnovije vesti

Izdvajamo