-

NaslovnaVestiVesti iz svetaSleš najavio novi album G'n'R

Sleš najavio novi album G’n’R

Da li će čuveni bend iz L.A., Guns N’ Roses, izdati novi album, pitanje je koje muči fanove širom sveta, ali i muzičke kritičare, još od  ponovnog okupljanja Sleša, Dafa i Aksla, zarad svetske turneje Not in This Lifetime Tour.

Iako je okupljanje originalne postave Gunsa izgledalo kao nemoguće, s obzirom na bolni razlaz sredinom devedesetih i kasniji medijski rat pojedinih članova benda, do saradnje je ipak došlo 2016. godine, kada je bend krenuo na svetsku turneju, koja je okončana 8. decembra 2018. godine, koncertom na Aloha stadionu, u Honolulu, Havai.

Da „najopasniji bend na svetu“ ne prestaje da iznenađuje, svedoči izjava gitariste, Sleša,  da bend planira snimanje novog albuma! Prema njegovim rečima, bend je u procesu dogovora oko materijala, te da se ideja oko cele stvari javila kao reakcija na uspešnu svetsku turneju.

Da podsetimo, bend Guns N’ Roses izdao je svoj poslednji album „Chinese Democracy“ 2008. godine. To je bio šesti po redu studijski album i prvi sa Akslom kao jedinim članom iz originalne postave.