-

NaslovnaVestiVesti iz svetaSkot Ian prodaje ručno ispisane tekstove za Anthrax i Stormtroopers of Death

Skot Ian prodaje ručno ispisane tekstove za Anthrax i Stormtroopers of Death

Američki tekstopisac i jedini preostali član originalnog sastava benda Anthrax, Skot Ian, na svom zvaničnom sajtu prodaje ručno ispisane tekstove pesama za Anthrax, ali i za Stormtroopers of Death, čiji je jedan od glavnih osnivača.

Kako Ian navodi, po ceni od $95.00, fanovi će moći da dobiju personalizovani ili posvećeni tekst bilo koje od pesama Anthraxa ili S.O.D-a uz potpisanu potvrdu o autentičnosti i trzalicu korišćenu na koncertima ovih bendova.

O svojoj ljubavi prema pisanju tekstova pesama govorio je detaljnije u intervjuu iz 2016. sa Full Metal Jackie, objašnjavajući kako je sam proces pisanja još uvek veliki izazov, ali je njegova mehanika ono što ga posebno fascinira i privlači.

„Uvek razmišljam. Uvek hvatam beleške. To je jedna od dobrih stvari u vezi sa tehnologijom. Uvek imam mogućnost da zapišem bilo koju ideju koju imam na svom telefonu. Kada treba zapravo da počnem da ispisujem tekst, to se za mene obično ne desi sve do trenutka kada imamo solidno razrađen aranžman pesme i mogu da preslušam instrumentalne verzije i to je ono što pokreće moj mozak u pravcu toga o čemu će pesma biti.“, navodi Ian, dodavajući da ponekad prosto peva nasumične reči uz melodiju, koje onda naknadno pretoči u smisleni tekst.
„Znam da zvuči neobično, ali muzika zaista jeste ta koja mi saopštava tekst. Pesma zna o čemu će biti i onda mi saopsti tu tajnu. To je zaista samo naviranje ideja prema kojima sam strastven. Većinu vremena su to stvari na svetu koje me čine ljutim. Mržnja i ljubav, obe vrlo jake emocije. Prosto sam više naklonjen pisanju pesama punim mržnje prema nepravdama na svetu nego prema ljubavnim pesmama.“

Antraks nastavlja turneju promocije svog poslednjeg albuma For All Kings, objavljenog 2016.

Najnovije vesti

Izdvajamo