-

Seks, KISS i razvrat u novom spotu Tilla Lindemanna

Frontmen benda Rammstein, Till Lindemann ume da smišlja spotove koje niko neće skoro zaboraviti, što je dokazivao tokom čitave 2019.

Kada ne sablažnjava široke mase karakterističnim vizuelnim opusom Ramštajna, Lindemann to čini svojim sporednim projektom koji nosi njegovo prezime. Od klipova čiju je produkciju asistirao Peter Stormare, „Steh Auf“ i „Knebel“, koji sadrži toliko eksplicitnih scena da je bio emitovan samo jednom u necenzurisanoj verziji, pa do sedam i po minuta kratkog filma za „Frau & Mann“.

Najnoviji spot benda Lindemann, u kojem se takođe pojavljuje frontmen benda Hypocrisy, Peter Tägtgren, prati pesmu „Platz Eins(Prvo mesto). Ova numera sa novog albuma „F & M“ puna je synth zvuka i najverovatnije deluzivnih bravura poput All women, all mine/Everything is just about me. U propratnom spotu pevač i njegov saučesnik uživaju bizarnu fantaziju punu seksualne eksploatacije, diska i glem metala. Necenzurisana verzija je navodno dostupna na nemačkom sajtu za odrasle, Visit-X, po ceni od £1.99.

Najnovije vesti

Izdvajamo