-

NaslovnaVestiVesti iz svetaSebastian Bach pozvao članove Skid Rowa da se okupe

Sebastian Bach pozvao članove Skid Rowa da se okupe

skid rowTurneju povodom tridesetogodišnjice objavio je Sebastian Bach ranije ove nedelje i na njoj će svirati debitantski album grupe Skid Row sa svojim sadašnjom solo bendom, a to je ujedno i druga najbolja stvar vezana za reunion klasične postave ovog benda. Najbolja stvar, naravno, bi bila … pa, shvatili ste poentu.

Bach je pozvao nekadašnje članove benda da mu se pridruže na sceni tokom pomenute turneje najverovatnije u ulozi specijalnih gostiju. Govoreći za voditelja Eddie Trunk-a  6. juna, Bach je rekao:

Želim sada i ovde da se obratim svim originalnim članovima grupe Skid Row,  a ima pet ljudi na svetu koji to mogu reći za sebe. Svi znamo ko su njih pet koji su napravili taj album. Otvoreno pozivam bilo koga od tih momaka, ako žele da se nađu na pozornici sa mnom i sviraju. Ne kažem da će se to obavezno i desiti, ali poziv stoji.“

Samo jednom je tridesetogodišnjica rada benda, ne dešava se to tako često. Dakle, da li bih to želeo da proslavim sa prvobitnom postavom? Da, ja bih. Naravno da bih. Ali ko zna da li će me sutra udariti kamion.“

Iako se ovaj gest na prvi pogled može činiti poštenim, na koncu je malo manipulativan. Objavljivanjem otvorenog poziva – koji bivši članovi možda i neće prihvatiti – svi ostali članovi će ispasti loši, bez obzira na to kako se Bach u poslednjih 20 i više godina ophodio.

Sa druge strane, mi pišemo o ovome, pa… možda je poenta bila da se skrene pažnja medija na ovu priču, dakle –  misija je uspešno izvršena.