-

Scott Ian: Neće biti novog albuma dok ne možemo ponovo da nastupamo

Članovi benda Anthrax su se izjasnili: Neće biti novog albuma sve do nakon završetka pandemije virusa COVID-19.

Bubnjar Charlie Benante je prethodno naveo kako, sve dok ne bude bila dostupna vakcina, grupa neće objavljivati novu muziku. Gitarista Scott Ian je ovu izjavu, čini se, potvrdio u novom intervjuu, ali kaže da bend u međuvremenu ipak radi na novom materijalu.

Počeli smod a pišemo nove pesme prošle godine, naravno, nemajući kristalnu kuglu da predvidimo šta će se dogoditi sa celim svetom, ali sa namerom da imamo novi album izdat ove godine. Još uvek pišemo i još uvek radimo na njemu. Kovid je definitivno izmenio naše planove, jer se ne možemo tek tako sastati i svirati kad nam je volja, putovanje je postalo jako komplikovano i tako dalje. Tako da smo, polako, ali sigurno, nastavili da radimo na novom materijalu i, ako ništa drugo, imamo više vremena da smislimo još više muzike“, navodi Scott Ian u intervjuu za emisiju Knotfest.com-a, „Mosh Talks With Beez“.

Možda ćemo nekad tamo rano u toku sledeće godine moći da izađemo i snimimo album, ako to ima ikakvog smisla. Već sam to rekao ranije – Ne želim da objavljujemo ništa dok god ne možemo da imamo nastupe. Meni nema nikakvog smisla da izbacimo album u vakuum. Ne želim da objavim novu muziku i da ne mogu uživo da nastupam, neću to da uradim. Moramo da budemo strpljivi, svi moraju da budu strpljivi.

Ceo intervju možete pogledati ispod:

Najnovije vesti

Izdvajamo