-

NaslovnaVestiVesti iz svetaScott Ian (Anthrax) se ne vraća na posao pre 2022. godine

Scott Ian (Anthrax) se ne vraća na posao pre 2022. godine

Američki tekstopisac i jedini preostali član originalnog sastava benda Anthrax, Scott Ian je otkrio da se najverovatnije neće vraćati na posao pre 2022. godine.

Muzičar je gostovao na podkastu Hardcore Humanism with Dr. Mike gde je govorio o svojoj karijeri i tome kako je pandemija koronavirusa uticala na njegove planove.

„Bićemo poslednji koji će se vratiti na posao. Jedan deo mene se vratio u ono doba kada sam imao 17 godina. Razmišljam kako ćemo dalje. Srećom, ovo nije bila godina turneja jer smo pisali novi album“, rekao je Scott Ian.

„Realno, tek će se 2022. godine možda sve vratiti u normalu, bar u svetu muzike. Tako da sad uživam u tome što sam slobodan i lenj“, dodao je on.

Anthrax je legendarni bend u svetu metal muzike, ali to ne znači da i oni nisu u finansijskom problemu. „Nikada ne bi sami od sebe rekli ajde da napravimo pauzu od dve godine. Nije to nešto što možemo finansijski da izdržimo. Ali sad je vreme da se bude kreativan i da se nalaze novi načini da se nešto zaradi“, objasnio je Ian.

Najnovije vesti

Izdvajamo