fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Sam Smith objavio spot za Bondovu pesmu

Sam Smith objavio spot za Bondovu pesmu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

720x405-samsmithPevač Sem Smit objavio je spot za pesmu napisanu za “Spectre”, novi film o agentu Džejmsu Bondu. Spot je sniman u Rimu i simbolično je premijera bila na YouTube-u u 0:07.

Kompozicija se zove “Writing’s on the Wall”, a sa Smitom su je napisao Džimi Nejps. Od momenta kada je snimak postao dostupan javnosti pesma je podelila ljubitelje popularne franšize. Naišla na kritike da “omalovažava muškost Bond franšize” i da je previše “neupečatljiva”. Istina, “Writing’s on the Wall” je kompozicija bez naročite dinamike, ali kako autori objašnjavaju, to je i bio njen cilj. Sem Smit je istakao da je želeo da pokaže Bondovu ranjivost i da pruži mogućnost da se “barem malo pogleda u njegovo srce”. Među prvima koji su čestitali Smitu na sjajnoj numeri bio je i glumac Rodžer Mur koji je bio u ulozi bonda čak sedam puta.

Smit je svakako ponosan na ono što je uradio i posmatra ovaj poduhvat kao najsvetliji trenutak u njegovoj karijeri: “Uzbuđen sam sam što sam deo britanskog nasleđa i što se priključujem onima koji su bili najveće inspiracije u mojoj karijeri. Nadam se da ćete uživati u pesmi koliko sam ja uživao praveći je.”

Film “Spectre” biće premijerno prikazan u Velikoj Britaniji i Irskoj 26. oktobra, dok će ostatak sveta imati prilike da ga pogleda od 6. novembra.