-

NaslovnaVestiVesti iz svetaRonnie Wood dobitnik nagrade Freedom of the city of London

Ronnie Wood dobitnik nagrade Freedom of the city of London

Ronnie WoodGitarista čuvene rock grupe The Rolling Stones, Ronnie Wood, dobitnik je nagrade Freedom of the City of London.

Ova nagrada se dodeljuje ljudima koji su postigli izuzetan uspeh, priznanje ili slavu na određenom polju svog delovanja. Gitarista Rolling Stonesa nagradu je potvrdio rukom napisanom beleškom koju je podelio na svojoj web stranici.

Vud je u belešci napisao da se oseća “ponizno i počašćeno” što je dobio nagradu Freedom of the City of London, nakon čega se prisetio svog detinjstva.

“Kao dete video sam grad s kanala i tokom godina video sam ga iz mnogo različitih perspektiva. Uprkos muzičkoj i umetničkoj karijeri koja me vodila po celom svetu, nikad nisam srećniji nego kada se vratim kući u ovaj sjajni grad u kojem sam rođen. Lepo je iznenađenje što je moj uspeh prepoznat i dodeljena ova nagrada, a mene, Sali (njegova supruga) i moje blizankinje Alis i Grejs, učinili ste veoma ponosnim”. Ronnie Wood.

Na kraju je dodao da se nada da će moći da prisustvuje  tradicionalnoj ceremoniji dodele ove prestižne nagrade, ukoliko okolnosti to dozvole.

Najnovije vesti

Izdvajamo