-

NaslovnaVestiVesti iz svetaRoger Waters: "Ponovno okupljanje Pink Floyda bi bilo prokleto užasno"

Roger Waters: “Ponovno okupljanje Pink Floyda bi bilo prokleto užasno”

Roger Waters Arena Zagreb

U najnovijem intervjuu, Roger Waters je izjavio kako smatra da bi ponovno okupljanje Pink Floyda bilo “prokleto užasno. Tokom video razgovora za Rolling Stone, Waters je govorio o skorašnjem neuspehu “mirovnog samita” sa preostalim članovima Pink Floyda, Nickom Masonom i Davidom Gilmourom.

Sastavio sam nekakav plan, budući da smo otprilike došli do stadijuma da ne želimo da pričamo o tome, ali moj plan nije urodio plodom. Situacija je bukvalno bila samo: Da li možemo objaviti remasterovanu vinil verziju albuma Animals, a da se ovo ne pretvori u Treći svetski rat? Zar to ne bi bilo lepo? Zapravo sam predložio da glasamo demokratski, pošto nas je samo trojica. Ne, ne, nisu hteli ni da čuju. Sam Bog zna. Ne da Boga ima, ali znate na šta mislim.”

Ne, ne bi bilo lepo. Bilo bi prokleto užasno. Naravno, ako ste fan tih dana Pink Floyda, imali biste drugačiju tačku gledišta. Ja sam morao to da preživim. To je bio mož život. Znam da sam nakon svega osuđen za kakvog negativca od strane koga ili čega već, sa time mogu da živim. Ali da li bih trampio svoju sobodu za te lance? Nema j*bene šanse.”

Pored toga, Waters je tokom intervjua govorio o svojoj, nažalost, odloženoj turneji, o antipatiji prema Donaldu Trampu, odsustvu entuzijazma za Joa Bidena i drugome. Bez obzira na sve, Pink Floyd su ipak najavili YouTube koncertni serijal.

Najnovije vesti

Izdvajamo