-

NaslovnaVestiVesti iz svetaRobbie Williams kao ruski oligarh u novom spotu

Robbie Williams kao ruski oligarh u novom spotu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Robbie WilliamsParty Like A Russian” je prvi zvanični singl sa budućeg novog albuma Robija Vilijamsa, ”The Heavy Entertainment Show”, prvog koga će objaviti za kuću Columbia Records (Sony).

U video spotu, u ogromnoj vili Robi igra ruskog oligarha okruženog grupom plesačica, dok sami stihovi potvrđuju ovu sliku o Ruskom načinu života na visokoj nozi. O samom singlu, Robi kaže: “Deo britanskog identiteta da verujemo da smo najbolji kada su u pitanju zabave, mnoge nacije to isto misle za sebe, ali nema zabave kao što je ruska zabava…”

Na albumu je radio sa različitim tekstopiscima, uključujući i njegovog dugogodišnjeg saradnika Gaja Čembersa. U pisanju su pomogli Ed Širan, Rufus Vejnvrajt, Džon Grant i frontmen Killersa Brendon Flauers. Vejnvrajt i Grant imaju i duete sa Vilijamsom, a ranije je potvrđeno da je Vilijams sarađivao i sa Kajli Minog.

Producent ploče je Stjuart Prajs. Kako je Vilijams rekao, album je inspirisan njegovim dečjim uspomenima televizije. Jedna od pesama na izdanju je “David’s Song” koja je posvećena njegovom menadžeru i mentoru Dejvidu Entovenu koji je pre nekoliko nedelja preminuo od raka jetre.

Album “The Heavy Entertainment Show” izlazi 4.novembra.