-

Robb Flynn iz Machine Head-a: „Oporežite NFL, Amazon i sve proklete milijardere!“

Frontmen grupe Machine HeadRobb Flynn je u najnovijoj epizodi YouTube serijala MetalSucks Quarantinecast govorio o tome kako se lično nosi sa pandemijom i na koji način je pogođen bend.

Flynn je naveo kako ne očekuje povratak u normalu pre 2022. i da Machine Head najverovatnije neće držati nikakve koncerte sve do tada. Govorio je i o skorašnjem američkom državnom programu pomoći, koji je 349 milijarde dolara namenio za podršku malim preduzećima i koje su u roku od nekoliko dana bile istrošene. Program je bio prepun problema i hiljade preduzeća nije bilo u mogućnosti ni da pošalje prijave pre no što su velike nacionalne kompanije zloupotrebile zakonske rupe koje su im omogućile da sebi obezbede najveće kredite.

Crkve ne plaćaju prokleti porez, ali ja moram da platim 35%. Avio-kompanije ne plaćaju porez, prokleta industrija luksuznih jahti je dobila 50 milijardi dolara proklete državne pomoći nakonn što joj je oprošten višemilionski dug pre dve godine. Svi su prijavljeni na Kajmanskim ostrvima, na Bahamima i ne moraju da plaćaju nikakav porez, ali mi moramo da ih pomognemo sa 50 milijarsi dolara. Ku*kin sine, daj nama tih 50 milijardi!
„Daj svim onim ljudima koji su se upravo prijavili kao nezaposleni tih 50 milijardi! To nije novac iz Trampovog džepa, to je naš novac od poreza koji plaćamo već decenijama unazad. Oporežite prokleti NFL, oporežite proklete crkve, oporežite prokleti Amazon Džefa Bezosa koji privređuje milijarde dolara i ne plaća ništa! Oporežite sve ove proklete milijardere!“

 

Najnovije vesti

Izdvajamo