fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Rob Dukes napustio Exodus

Rob Dukes napustio Exodus

Rob DukesDugogodišnji pevač thrash metal sastava Exodus, Rob Dukes, napustio je bend. Njegovo mesto zauzeo je nekadašnji pevač ovog sastava Steve “Zetro” Souza.

Dukes se Exodusu pridružio 2005. godine, kao zamena za Stiva Souza koji je otpušten iz benda u januaru 2004. godine. Sa bendom je uradio četiri studijska albuma: “Shovel Headed Kill Machine” (2005), “The Atrocity Exhibition… Exhibit A” (2007),”Let There Be Blood” (2008) i “Exhibit B: The Human Condition” (2010).

“Zahvalan sam za ovih devet godina koje sam proveo u bendu. Stekao sam veliko iskustvo idući na turneje sa ovim momcima. Ja sam bio samo jedan običan dečko kome se pružila neverovatna prilika da bude član jednog legendarnog benda. Ovo je bio najdivniji period mog života.”, izjavio je Dukes za portal Blabbermouth.

Gitarista benda Gary Holt izjavio je da je na bend pala teška odluka da se prekine saradnja sa Dukesom da bi se pružila nova šansa Souzu. Članovi benda Hatriot saopštili su da će Souz i dalje ostati u tome bendu bez obzira što se ponovo vratio u Exodus.