-

Record Score Day 2020 objavljuje spisak svih ekskluzivnih izdanja

Record Score Day Record Store Day je na svom zvaničnom sajtu objavio detaljnu listu limited edition vinila, kaseta i boks setova koji će od 18. aprila biti dostupni u izdanju za 2020.Ovogodišnji paket će sadržati reizdanja The Cure-a, Robyn, Kraftwerk-a, Paula McCartneya, zatim raritete Davida Bowiea, Milesa Davisa, Fleetwood Mac-a, kao i live albume My Chemical Romance-a, Dinosaur Jr-a i The Replacements-a.
The Cure će objaviti limited edition picture disc verzije albuma „Seventeen Seconds“ i „Bloodflowers“, proslavljajući 40, odnosno 20 godina od njihovog izdanja.

Na vinilu i CD-u će biti dostupno i novo, arhivsko izdanje devet, prethodno neoobjavljenih numera Davida Bowiea, pod nazivom „ChangesNowBowie“. Pesme su zabeležene tokom probe njegovog akustičnog koncerta iz 1996, kada je nastupao povodom proslave svog pedesetog rožendana u Madison Square Gardenu.

„The Alternate Rumors“ Fleetwood Mac-a se sastoji od drugačijih pristupa istaknutom albumu iz 1997. Pre nekoliko godina je objavljen i u sastavu „Rumors-a“, ali sada će dobiti zasebno, ograničeno vinil izdanje.

Gorillaz će takođe objaviti G-sideove i D-sideove sa dva njihova prva studijska albuma kao zasebna, ograničena vinil izdanja. Kompilacija D-sideova obuhvata tri LP-ja i prethodno neobjavljenu pesmu.

Beck će objaviti dupli A-side vinil sa remiksima dve numere: „Uneventful Days“ u preradi St. Vincenta i Khruangbinov remiks pesme „No Distraction„.

Dinosaur Jr. će objaviti live album „Swedish Fish“ sa nastupa iz Stokholma 1997. Prva dva studijska albuma Kraftwerk-a će dobiti svoja reizdanja na vinilu od 180g i svim ilustracijama.

Solo Debi Paula McCartneya iz 1970, „McCartney„, dobiće specijalno reizdanje povodom 50 godina od svog objavljivanja, na limited edition half-speed masterovanom vinilu.

Najnovije vesti

Izdvajamo