-

NaslovnaVestiVesti iz svetaRecord Score Day 2020 objavljuje spisak svih ekskluzivnih izdanja

Record Score Day 2020 objavljuje spisak svih ekskluzivnih izdanja

Record Score Day Record Store Day je na svom zvaničnom sajtu objavio detaljnu listu limited edition vinila, kaseta i boks setova koji će od 18. aprila biti dostupni u izdanju za 2020.Ovogodišnji paket će sadržati reizdanja The Cure-a, Robyn, Kraftwerk-a, Paula McCartneya, zatim raritete Davida Bowiea, Milesa Davisa, Fleetwood Mac-a, kao i live albume My Chemical Romance-a, Dinosaur Jr-a i The Replacements-a.
The Cure će objaviti limited edition picture disc verzije albuma „Seventeen Seconds“ i „Bloodflowers“, proslavljajući 40, odnosno 20 godina od njihovog izdanja.

Na vinilu i CD-u će biti dostupno i novo, arhivsko izdanje devet, prethodno neoobjavljenih numera Davida Bowiea, pod nazivom „ChangesNowBowie“. Pesme su zabeležene tokom probe njegovog akustičnog koncerta iz 1996, kada je nastupao povodom proslave svog pedesetog rožendana u Madison Square Gardenu.

„The Alternate Rumors“ Fleetwood Mac-a se sastoji od drugačijih pristupa istaknutom albumu iz 1997. Pre nekoliko godina je objavljen i u sastavu „Rumors-a“, ali sada će dobiti zasebno, ograničeno vinil izdanje.

Gorillaz će takođe objaviti G-sideove i D-sideove sa dva njihova prva studijska albuma kao zasebna, ograničena vinil izdanja. Kompilacija D-sideova obuhvata tri LP-ja i prethodno neobjavljenu pesmu.

Beck će objaviti dupli A-side vinil sa remiksima dve numere: „Uneventful Days“ u preradi St. Vincenta i Khruangbinov remiks pesme „No Distraction„.

Dinosaur Jr. će objaviti live album „Swedish Fish“ sa nastupa iz Stokholma 1997. Prva dva studijska albuma Kraftwerk-a će dobiti svoja reizdanja na vinilu od 180g i svim ilustracijama.

Solo Debi Paula McCartneya iz 1970, „McCartney„, dobiće specijalno reizdanje povodom 50 godina od svog objavljivanja, na limited edition half-speed masterovanom vinilu.

Najnovije vesti

Izdvajamo