-

Rammstein sprema novi album i trogodišnju turneju

Gitarista sastava Rammstein, Richard Kruspe, je u intervjuu za United Rock Nations Radio najavio novi album i trogodišnju turneju benda.

Kruspe je otkrio da miksovanje albuma počinje sledećeg meseca i da će bend otpočeti dugu turneju kako bi taj album promovisali.

Gitarista, upitan da li ima planove za turneju sa svojim drugim bendom Emigrate, koji objavljuje album „A Million Degrees“, 30. novembra, je rekao da nema vremena za to. „Idem u Los Anđeles sredinom decembra da miksujem album Rammsteina. Posle toga ćemo se spremati za trogodišnju turneju“, dodao je on.

„Muzički, mislim da je novi album bogatiji harmonijom i melodijama. To pokušavam da napravim jer kad god ljudi pričaju o Rammsteinu govore o vatri i velikim teretima, niko ne priča o muzici. Ovo će biti kao Rammstein u 3 dimenzije“, rekao je Kruspe o novom albumu.

Gitarista Paul Landers je sugerisau u intervjuu za Music Radar da će novi album benda biti objavljen na proleće 2019. i biće to prvi album benda od „Liebe ist fur alle da“, iz 2009. godine.

Novi album će miksovati Rich Costey, koji je do sad radio sa bendovima kao što su Rage Against the Machine i Muse.

Rammstein nastupa u Puerto Valjarti, u Meksiku, za doček nove godine, a već su najavili i neke evropske koncerte.

Najnovije vesti

Izdvajamo