fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Queens of the Stone Age najavili novi album ove godine

Queens of the Stone Age najavili novi album ove godine

Nakon veoma uspešnog “…Like Clockwork” iz 2013. Queens of the Stone Age rešili su da ove godine obraduju svoje fanove novim izdanjem i svetskom turnejom.

Naime, najpre je u svom intervjuu za Rolling Stone Troy Sanders (Mastodon), koji je u supergrupi Gone Is Gone sa gitaristom Queensa Troy Van Leeuwenom, najavio da će i Mastodon, kao i Queens of the Stone Age i At the Drive-In ove godine objaviti nove albume. Pored toga Sanders je naglasio da su svi bili ekstremno zauzeti pisanjem i snimanjem, ali i da će tek biti zauzeti kad krene svetska turneja.

Što se frontmena Queens of the Stone Agea tiče, Josh Homme bi trebalo, da nakon uspešne saradnje sa Lady Gagom na izdanju “Joanne” i Iggyjem Popom na “Post Pop Depresion“, radi na novom materijalu za matični bend, te je realno uskoro očekivati nov album.

“Već smo pričali o tome šta bi sledeće trebalo raditi na narednom izdanju Queensa”, rekao je gitarista Troy Van Leeuwen. “Ima mnogo ideja koja lete unaokolo… Uradićemo nešto do kraja godine, makar što se snimanja tiče. Uzbuđeni smo što se vraćamo da nastavimo tamo gde smo stali sa …Like Clockwork, koji je bio veoma, veoma važno izdanje za nas lično… Bilo je to veliko ostvarenje za nas, jer je bilo i najteže za snimanje. Pokušavamo da ne uradimo to sebi opet. Samo želimo da stvari budu jednostavne i pokušaćemo sa tim, pretpostavljam.”

 

Save