-

NaslovnaVestiVesti iz svetaQueen + Adam Lambert objavljuju prvi zajednički live album

Queen + Adam Lambert objavljuju prvi zajednički live album

Queen-Adam-LambertKao što su nagovestili u nekim intervijuima, Queen + Adam Lambert su sada i službeno potvrdili da će objaviti svoj prvi live album. Izdanje pod nazivom „Queen + Adam Live Around the World“ moći će da se kupi kao CD, CD+DVD, CD+Blue-ray i Vinil od 2. oktobra ove godine.

U pitanju je kolekcija koncertnih nastupa sa, do danas održanih 218 koncerata širom sveta gde ih je videlo 3.659.232 ljudi. Snimke obuhvataju nastupe od festivala Rock in Rio u Lisabonu do britanskog Isle of Wight Festivala, japanskog Summer Sonica, odabranih britanskih i severnoameričkih nastupa pa sve do jednog od poslednjih koncerata pre prekida turneje, dobrotvornog koncerta u Australiji za pomoć u borbi protiv požara

Svi formati sadržavaju kompletan 22-minutni spomenuti australijski nastup u kojem su izveli originalan set s nastupa na Live Aidu 1985: „Bohemian Rhapsody“, „Radio Ga Ga“, „Hammer To Fall“, „Crazy Little Thing Called Love“, „We Will Rock You“ i „We are The Champions“.

Album od dvadeset pesama uključuje i poznate: „Don’t Stop Me Now“ i „I Want To Break Free“ te neke od raritetnih pesama, kao što su Mercuryeva „Love Kills“ i „I Was Born To Love You“.

Najnovije vesti

Izdvajamo