-

Preminuo pevač i glumac Meat Loaf

Meat LoafAmerički pevač i glumac Meat Loaf preminuo je u 75. godini, potvrdio je njegov agent. Nije saopšten uzrok smrti.

Muzičar, rođen kao Marvin Lee Aday umro je 20. januara, a pored njega je bila supruga Deborah Gillespie, piše Guardian, prenosi Nova.rs.

Znamo koliko je značio mnogima od vas i zaista cenimo svu ljubav i podršku dok prolazimo kroz vreme tuge zbog gubitka tako inspirativnog umetnika i prelepog čoveka, navela je porodica u saopštenju i dodala:

Od njegovog srca do vaših duša…nikada nemojte prestati da ‘rokate!, naveli su.

Meat Loaf je najpoznatiji po trilogiji albuma „Bat out of Hell: — Bat Out of Hell„, „Bat out of Hell II: Back into Hell“ i „Bat out of Hell III: The Monster Is Loose“ iz 1977. godine, koji je jedan od najprodavanijih albuma u ​​istoriji SAD sa više od 14 miliona prodatih primeraka, a na njemu je bila i najpoznatija pesma „I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)“.

Njegova neverovatna karijera trajala je šest decenija tokom kojih je prodao preko 100 miliona albuma širom sveta i glumio u preko 65 filmova, uključujući „Fight Club“, „Focus“, „The Rocky Horror Picture Show“ i „Waine’s World“.

Najnovije vesti

Izdvajamo