-

NaslovnaVestiVesti iz svetaPreminuo frontmen sastava Entombed A.D.

Preminuo frontmen sastava Entombed A.D.

Entombed A.D. Exit festival Novi Sad„Razočarani smo što nas je napustio naš voljeni prijatelj Lars-Göran Petrov.⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣Naš brat, vođa, vokal, naš glavni buntovni anđeo, sinoć je krenuo u još jednu vožnju. S najdubljom tugom moramo objaviti da nas je napustio Lars-Göran Petrov“, između ostalog piše na društvenim mrežama sastava švedskog metal sastava Entombed A.D.

LG, koji je inače makedonskog porekla, je prošle godine dijagnostifikovan „neizlječivi“ rak žučnog kanala, rekavši da se „ne može ukloniti“. Išao je čak i na hemoterapiju do zime. Danas, 8. marta njegovi kolege iz benda objavili su izjavu u kojoj su potvrdili da je muzičar preminuo.

„Bio je (a idalje je) neverovatan prijatelj i osoba koja je dotakla toliko ljudi. Toliko je života promenio svojim glasom, svojom muzikom, svojim karakterom i svojom jedinstvenom osobnošću. LG-ov osmeh je nešto što ćemo zauvek nositi u svojim srcima. Na pitanje u intervjuu što bi želeoda mu piše na grobu rekao je: „Nikad neću umreti, nikad neće umreti.“ A nisi. Živećeš zauvek u našim srcima.

Najnovije vesti

Izdvajamo