-

Poznat poslednji hedlajner češkog Rock for People festivala

Machine Gun KellyČeški festival Rock for People objavio je tokom prošle nedelje da će poslednji headliner biti čuveni reper, koji u poslednjih nekoliko godina prolazi transformaciju u zvezdu pop punka, Machine Gun Kelly.

Sa svoja dva poslednja albuma, Tickets to My Downfall i Mainstream Sellout, muzičar iz Klivlenda se okrenuo gitarskom zvuku, zadržavši pritom svoju staru armiju slušalaca, zahvaljujući nostalgičnim i neposrendim tekstovima koji vraćaju pravo u rane dvehiljadite, drskim refrenima i sjajnim featurima, poput Halsey, Bring Me the Horizon i drugih.

MGK će imati priliku da zatvori drugi dan festivala koji će, da podsetimo, takođe headlineovati Slipknot, The 1975 i Muse.

Pored toga, advent kalendar festivala, koji je tek na pola puta da bude u potpunosti otkriven, najavio je druge sjajne izvođače, poput punk rock bendova Anti-Flag i Horkýže Slíže, alt rockere iz Teksasa, Nothing More koji su ove godine izdali sjajan longplej Spirits, pop punkere Beauty School Dropout i Stand Atlantic, melodic metalcore u znaku Bury Tomorrow, i za kraj, sjajan garažni punk od benda u rapidnom usponu, The Chats.

Karte i više informacija o festivalu, koji će proći u Hradec Kralovu od 8. do 11. juna 2023. godine, mogu se naći na njihovom zvaničnom sajtu.

Najnovije vesti

Izdvajamo