fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Povratak Crystal Castlesa s pjesmom "Frail"

Povratak Crystal Castlesa s pjesmom “Frail”

Crystal Castles - Ethan KathKanadski Crystal Castles ponovno egzistira na svjetskoj glazbenoj sceni, unatoč prošlogodišnjem raspadu banda. Povratak u glazbene vode najavljen je pjesmom “Frail”.

Iako se Crystal Castles renovirao, to više neće biti electro duo. Kako je pjevačica Alice Glass prošle godine napustila band, drugi član banda Ethan Kath odlučio je sam nastupati pod istim imenom, doznajemo od portala Consequence of Sound.

Alice Glass je još prošlog listopada najavila kako će glazbenu karijeru nastaviti solo zbog niza profesonalnih i osobnih razloga. Navela je kako svoju umjetnost nije mogla izražavati u smjeru suosjećanja s drugima i srdačnosti zbog ozračja u Crystal Castlesu.

Činilo se kako electro projekt iz Toronta nikada neće ugledati svjetlo dana, sve dok Ethan Kath nije objavio distorzičnu pjesmu “Frail”. Podno pjesme na SoundCloudu našao se zajedljiv komentar, koji je u međuvremenu obrisan, gdje je Ethan izjavio kako Alice nije imala udjela u najpoznatijim pjesmama Crystal Castlesa i kako su joj često ljudi davali zasluge za tekstove koje je on napisao.