fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Poslednji nastup Slejera na oproštajnoj turneji

Poslednji nastup Slejera na oproštajnoj turneji

Legende metala, Slejer, okončali su svoju turnejsku karijeru u subotu, 30. novembra u rasprodatom Forumu u Los Anđelesu. Ovaj koncert označio je završnicu izdašne oproštajne turneje, koja traje već godinu i po dana.

U Forumu su se nastupali dve uzastopne večeri, a setlistu je sačinjavalo 20 numera. Subotnji koncert se završilo uz Raining Blood, Mandatory Suicide i, konačno, Angel of Death, s tim što su se članovi benda nakon poslednje pesme zadržali na sceni još nekoliko minuta, upijajući oduševljenje publike.

Pevač Tom Araja masi se obratio rečima: Hvala vam. Puno vam hvala. Želim da vam se zahvalim što ste podelili svoje vreme sa nama. Vreme je dragoceno i zato želim da se zahvalim što ste to vreme podelili sa nama. Nedostajaćete mi. Ali najvažnije za šta želim da vam se zahvalim je što ste bili deo mog života. Laku noć. Budite bezbedni.

Kako prenosi portal Metal Injection, koncertu su prisustvovale brojne zvezde metala, uključujući Kirka Hameta iz Metalike, koji je na svojim društvenim mrežama postavio sliku sebe na koncertu zajedno sa King Dajmondom i hip-hop zvezdom Post Malounom. Među ostalim istaknutim posetiocima bili su i glumac Džejson Momoa, komičar Bil Bar i drugi.

Slejeru su se na bini, kao podrška tokom samog završetka nastupa pridružili Primus, Ministry i Fil Anselmo & The Illegals.

Setlista:
South of Heaven
Repentless
Postmortem
World Painted Blood
Hate Worldwide
War Ensemble
Stain of Mind
Disciple
When the Stillness Comes
Born of Fire
Payback
Seasons in the Abyss
Jesus Saves
Chemical Warfare
Hell Awaits
Dead Skin Mask
Show No Mercy
Raining Blood
Mandatory Suicide
Angel of Death

Najnovije vesti

Izdvajamo

Vesti iz sveta muzike
***