-

NaslovnaVestiVesti iz svetaPosebno live izdanje Davida Bowieja "Liveandwell.com" uskoro na streaming servisima

Posebno live izdanje Davida Bowieja „Liveandwell.com“ uskoro na streaming servisima

„Liveandwell.com“ prvo je u nizu tri posebnih live izdanja Davida Bowieja iz 90-ih godina koje će biti dostupno za streaming od 15. svibnja ove godine.

Riječ je o live albumu snimljenom 1997. godine na kojem se našlo 12 pjesama, zabilježenih uživo u New Yorku, Amsterdamu, Rio De Janeiru i na britanskom Phoenix festivalu tijekom „Earthling“ turneje.

Sve pjesme prethodno su bile dostupne 2000. godine samo u limitiranim količinima BowieNet pretplatnicima, dok je „Liveandwell.com“ izdanje prošireno s još dvije bonus pjesme: „Pallas Athena“ i „V-2 Schneider“, koje su svojevremeno objavljene na 12“ singlu pod pseudonimom Tao Jones Index, imenom kojim su Bowie i njegov bend koristili kada bi imali nenajavljene, posebne setove u dance šatorima na festivalima.

„Liveandwell.com“ producirao je David Bowie, ko-producirao Reeves Gabrels i Mark Plati, koji je i miksao izdanje u njujorškom Looking Glass Studios. Glazbenici koji su se našli na ovom fantastičnom live uratku su David Bowie na vokalu, gitari i saksofonu, Zachary Alford na bubnjevima, Gail Ann Dorsey na basu, vokalima i klavijaturama, Reeves Gabrels na gitari, sintisajzeru i vokalima te Mike Garson na klaviru, klavijaturama i sintisajzeru.

Ponudu izdanja legendarnog Davida Bowieja možete pronaći u Dancing Bear dućanima i web shopu. U digitalnom obliku potražite ih na DeezerYouTube Music i Google Play platformama.

Najnovije vesti

Izdvajamo