-

Ponovo novi album sastava King Gizzard & the Lizard Wizard


Sketches of Brunswick East„, zajednički LP sa Mild High Club, treći je album u 2017. godini, koji objavljuju King Gizzard & the Lizard Wizard.


Prošle nedelje, King Gizzard & the Lizard Wizard, su na licitaciji održali testiranje njihovog trećeg albuma ove godine, Sketches of Brunswick East, u saradnji sa Mild High Club, i to preko eBaya. Danas, bend je iznenadio puštajući album preko ATOa. Premijeru su održali uživo, preko Fejsbuka. Izdanja, odnosno, ploče će biti dostupne u oktobru, a sada je omogućeno naručivanje unapred. Sve do sada, do ove godine, australijski psihodeličan rok sastav je podelio dva izdanja- Flying Microtonal Banana u februaru i Murder of the Universe u junu. Bend je planirao da pusti pet albuma pre kraja 2017. godine.

Projekat je inspirisan Brunswick Eastom, predgrađem Melburna, u kom King Gizzard pišu i snimaju. “Uvek prolazimo ulicom, konstantno”, govori frontmen Stu Mackenzie, “Idemo po kafu, konstantno lutamo Lygon ulicom… gledamo kako se prostor menja sa novim stambenim zgradama koje nastaju, gledajući kako dizalice stvaraju veće dizalice. U tom pogledu, možda to predstavlja bolje promene koje se dešavaju širom sveta, a ovo je naš pokušaj da nađemo lepotu u mestu na kom provodimo toliko mnogo vremena”.

King Gizzard & the Lizard Wizard, trenutno su na turneji.

Sketches of Brunswick East:

01 Sketches Of Brunswick East I
02 Countdown
03 D-Day
04 Tezeta
05 Cranes, Planes, Migraines
06 The Spider And Me
07 Sketches Of Brunswick East II
08 Dusk To Dawn On Lygon Street
09 The Book
10 A Journey To (S)hell
11 Rolling Stoned
12 You Can Be Your Silhouette
13 Sketches Of Brunswick East III

Najnovije vesti

Izdvajamo