-

Pogledajte trejler novog dokumentarnog filma o Džordžu Majklu

George MichaelGeorge Michael Freedom Uncut naslov je nadolazećeg dokumentarca o pop zvezdi iz naslova, a sadržavaće ekskluzivne arhivske snimke i intervjue sa mnogim njegovim omiljenim muzičarima i bližnjima. Sada je objavljen i oficijelni trejler filma koji će se prikazati u bioskopima širom sveta 22. juna ove godine.

Džordž Majkl je bio inspirativan umetnik čija priča zaslužuje da bude prikazana na velikom platnu širom sveta,” izjavio je Tom Mekej iz Sony Music Entertainmenta. “U čast njegovog rođendana ovog juna, obožavaocima ćemo pružiti neviđeni pristup njegovom izvanrednom životu na pozornici i izvan nje.”

Mark Alenbi, izvršni direktor Trafalgar Releasinga, dodao je: “Ponosni smo što donosimo poslednji rad Džordža Majkla na veliko platno u ovom globalnom bioskopskom događaju. Kao umetniku čija muzika nastavlja da  odjekuje ​​kroz generacije, ovaj događaj biće prikladna počast Džordžovom životu i karijeri, pružajući obožavateljima priliku da zajednički slave u bioskopima širom sveta.”

 

Najnovije vesti

Izdvajamo