-

Placebo predstavili novi singl “Try Better Next Time”

Engleski art-rock velikani Placebo objavili su novi singl “Try Better Next Time” koji će se naći na nadolazećem studijskom albumu. Grupa na zagrebački stadion Šalata stiže 27. lipnja 2022.

Novu pjesmu prožimaju pulsirajući gitarski riffovi, a slažu se s Molkovim vokalom koji pjeva o kraju svijeta kakvog poznajemo, te onome što možda dolazi. “Ovo nije kraj svijeta, nego samo kraj čovječanstva, a zbog naše oholosti ne možemo otkriti tu razliku. Priroda se umorila od nas. Pokušajte bolje drugi puta”, poručuje Molko opisujući pjesmu “Try Better Next Time”.

Singl se nalazi na nadolazećem osmom albumu “Never Let Me Go” najavljenom za 25. ožujka. Dugoočekivani uradak dolazi devet godina nakon zadnjeg izdanja “Loud Like Love”. Album s 13 pjesama je najavljen singlom “Beautiful James”, “Surrounded By Spies“ kao i novim “Try Better Next Time” i označava prve pjesme koje je bend objavio nakon pet godina.

Povratak na scenu dolazi i uz veliku svjetsku turneju. Zagreb će tako na omiljenoj pozornici u centru grada biti jedna od postaja koja će među prvima čuti kako zvuči novi Placebo, a bend će podsjetiti i na svoj prebogati katalog.

Miljenici zagrebačke publike, bend predvođen Brianom Molkom, Placebo se vraća u Zagreb i to na open-air koncert na Šalati. U prodaji su ulaznice po cijeni od 240 kn, a na dan koncerta cijena će biti 260 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo