fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Pixies objavili tri nove pesme

Pixies objavili tri nove pesme

pixies

Uticajni američki bend Pixies, kog očekuje koncert 1. septembra (20:30) na stadionu “Tašmajdan” u Beogradu, upravo je objavio na Jutjubu tri nove pesme, kao dodatak aktuelnom albumu “Beneath the Eyrie“.

Bend je saopštio da su “The Good Works of Cyrus“, “Please Don’t Go” i “Chapel Hill” zabeležene kao demo pesme tokom snimanja “Beneath the Eyrie”, koji je objavljen u septembru 2019. godine. Da se bend glavnog autora, pevača i gitariste Blek Frensisa (Black Frances), gitariste Džoija Santijaga , bubnjara Dejvida  Loveringa i basistkinje Laz Penšantin nalazio u vrlo kreativnoj fazi, potvrđuje snimljenih, a tada neobjavljenih čak osam ili devet dodatnih demo pesama.

“Među njima ima bar dve koje su mu se stvarno dopale i voleo bih da su se našle na albumu”, rekao je Lovering povodom izlaska “Beneath the Eyrie”.

Ulaznica za koncert Pixies na Tašu košta 2.500 dinara za tiribine i parter, odnosno 3.000 dinara za fan pit, preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Od 1. marta parter i tribine koštaće 3.000 dinara, a fan pit 3.800 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo