-

NaslovnaVestiVesti iz svetaPixies objavili pesmu Hear Me Out

Pixies objavili pesmu Hear Me Out

pixies
Američki bend Pixies, kog čekamo 31. avgusta 2021. godine na beogradskom stadionu „Tašmajdan“, objavio je novu pesmu „Hear Me Out“, koja će se 16. oktobra naći kao dvostruka A strana vinilnog singla sa „Mambo Sun“.

„Hear Me Out“ je otpevala basistkinja Paz Lenchantine, koja je i koautor sa gitaristom Black Frances. a pesma je snimljena tokom sesija za aktuelni album „Beneath the Eyrie“ (2019).

Pixies su se, inače, našli čak sa dva albuma u upravo objavljenom izboru „500 najboljih albuma svih vremena“ uticajnog američkog časopisa Rollingstone – na 390. mestu je prvenac „Surfer Rosa“ (1988) koji je „postao zvuk devedesetih, pošto su svi od Nirvane do PJ Harvey išli kod (producenta albuma Stevea) Albinija, nadajući se da će uhvatiti takvu snagu“, dok je na 141. mestu drugi album „Doolittle“ (1989), krcat alt-rok hitovima kakvi su “Debaser,” “Here Comes Your Man,” “Monkey Gone to Heaven,” “Hey” i “Gouge Away”.

Ulaznica za koncert Pixies 31. avgusta 2021. godine u prodaji su preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Tribine i parter koštaju 2.800 dinara, a fan pit je 3.500 dinara

Najnovije vesti

Izdvajamo