-

Phil Anselmo razmišlja o Panteri

DownPevač i frontmen metal sastava Phil Anselmo And The Illegals, Phil Anselmo, rekao je u razgovoru za čileanski Humo Negro, da uživa u uzvođenju pesama svoje nekadašnje grupe Pantera na koncertima širom sveta.

Phil je rekao da pesme Pantere nije izvodio sa bendom Down, kao ni sa bendom Superjoint, ali da su momci iz benda Illegals odlično uvežbali repertoar Pantere, kao i da se ideja oko cele priče javila kao reakcija na sve veće zahteve publike, koja je ostala željna čuvenih hitova Pantere.

Pevač je dodao da često primećuje da koncerte posećuje i mlađa publika, te da mu je zadovoljstvo da upoznaje mlađe ljude sa opusom grupe Pantera, jer kako kaže, među njima ima i onih koji se nisu rodili kada je Pantera svirala.

Na pitanje da li razmišlja o saradnji sa basistom Reksom Bravnom i Zekom Vajldom  na izvođenju pesama Pantere, Phil je odgovorio da je otvoren za svaku saradnju, da su on i Reks dobri prijatelji koji održavaju kontakt, te da se svašta može desiti u budućnosti.

Phil je dodao da je Zek Vajld dosta zauzet koncertnim aktivnostima za Ozijem Ozbornom, ali da takođe ne isključuje saradnju sa njim.

Najnovije vesti

Izdvajamo