-

Pevač Pelle Almqvist zaražen korona virusom

The Hives Inmusic festival Jarun Zagreb

Frontmen benda The Hives, Pelle Almqvist, podelio je da se oseća malo bolje nakon što je, kako kaže, oboleo od korona virusa. U međuvremenu, dok se oporavlja, The Hives će podeliti prethodno neobjavljene snimke sa svojih koncerata u sastavu svog novog „Hivemanor Livemanor“ serijala. Sadržaj prve epizode je sa nastupa iz 2009, koji je pretežno bio sačinjen od obrada pesama The Rolling Stones-a, Misfits-a, Billie Holiday i drugih.

Almqvist je najavio „Hivemanor Livemanor“ u fejsbuk objavi. U klipu gde sedi ispred kamina u crnoj svilenoj pidžami, objasnio je da je „u poslednjim stadijumima infekcije“.

„Pa zdravo, Hives fanovi, u koronatinu karantinu širom sveta. Ovo je Howlin’ Pelle Almqvist, trenutno i sam u poslednjim stadijumima infekcije i osećam se malo bolje. Budući da se koncerti širom sveta odlažu i otkazuju, palo nam je na pamet da vam pružimo sledeću najbolju stvar. Iz topline vaših domova moći ćete gledati Hivemanor Livemanor koncertni serijal, gde ćemo vam prikazivati svoje prethodne koncerte, pošto već ne možemo izvoditi nove.“

Prva epizoda iz serijala je sačinjena od snimaka sa koncerta 2009. u Metro Teatru, u Sidneju. Švedski pankeri su tokom ovog nastupa izveli žestoku verziju pesme „Born to Cry“ Dion and the Belmonts-a. The Hives su takođe obradili i pesme australijskog benda The Saints, švedskih garage rokera The Hellacopters, da bi na kraju koncert završili svojom numerom „Tick Tick Boom“, sa „The Black and White“ albuma. Natup možete pogledati ovde.

Najnovije vesti

Izdvajamo