-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Peter Murphy se oporavio od srčanog udara

Peter Murphy se oporavio od srčanog udara

Peter Murphy David J Bauhaus BeogradNakon pretrpljenog srčanog udara, bivši frontmen legendarnog Bauhausa Peter Murphy oglasio se na svom Facebook profilu sa vešću o oporavku.

“Nakon moje nedavnog srčanog udara u Njujorku, boravka u Lenoks Hil bolnici i intenzivne nege, vrlo sam srećan što mogu da vas obavestim da sam se potpuno oporavio. Zahvalan sam izvanrednom timu doktora, specijalista i medicinskog osoblja”, napisao je Marphy i dodao da mu je drago što je ponovo na nogama.

On je naglasio da su njegov menadžer turneje Brian Lowe i asistentkinja Chantal Thomas bili zaslužni za spasavanje njegovog života i da ne može da im se zahvali dovoljno.

“Takođe želim da se zahvalim svakom prijatelju i obožavatelju koji me je podržavao kroz ovu nevolju. Posebno sam zahvalan mojim prijateljima iz Bauhausa”, napisao je.

Umesto poklona i cveća, Peter je zamolio sve koji su u mogućnosti da doniraju “The American Heart Association”, organizaciju koja se bavi istraživanjima novih tretmana lečenja srčanih oboljenja.