-

NaslovnaVestiVesti iz svetaPearl Jam slavi 30. godišnjicu izdanja "MTV Unpluggeda"

Pearl Jam slavi 30. godišnjicu izdanja „MTV Unpluggeda“

pearl jam

Pearl Jam su odsvirali svoj prvi zajednički nastup kao bend, koji je u to vrijeme nosio ime Mookie Blaylock, u The Off Ramp u Seattlu prije 30 godina. Jedan od načina na koji Pearl Jam odaje počast ovoj prigodi je prvo puno izdanje „MTV Unpluggeda“, uključujući i njegovu dostupnost na uslugama digitalnog streaminga.

Vokal Eddie Vedder, gitaristi Mike McCready i Stone Gossard, basist Jeff Ament i bubnjar Dave Abbruzzese okupili su se u New Yorku 16. ožujka 1992. godine kako bi snimili izvedbu akustičnih verzija sedam pjesama za MTV-ovu rastuću „Unplugged“ seriju. Set je izvorno bio izdanje vinila u ograničenom izdanju na Record Store Day 2019. Pearl Jam nedavno je u prodaju stavio i drugo izdanje vinila, koje je brzo rasprodano. Danas je album dostupan na svim streaming platformama i na CD-u.

Za njihov nastup na „MTV Unpluggedu“, Pearl Jam se fokusirao na pjesme s njihovog debitantskog albuma „Ten“ za uključujući „Alive“, „Black“, „Jeremy“ i „Even Flow“. Nastup na MTV-u i izdanje „MTV Unpluggeda“ također sadrže „State Of Love And Trust“, koji je prvotno izdan kao dio soundtracka za film „Singles“ iz 1992. godine.

Poslušajte album:

Najnovije vesti

Izdvajamo