fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Ozzy Osbourne se oporavlja nakon tretmana matičnim ćelijama

Ozzy Osbourne se oporavlja nakon tretmana matičnim ćelijama

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne je nedavno išao u Panamu na terapiju matičnim ćelijama, kako bi nastavio svoju borbu sa Parkinsonovom bolešću i oporavak od ozbiljne povrede koju je doživeo kod kuće prošle godine. Njegova ćerka, Kelly, izjavila je da su rezultati lečenja neverovatni i da se Ozzyjevi simptomi umanjuju.

Legenda metala je ranije ove godine otkrio da mu je Parkinsonova bolest dijagnostifikovana još 2003, ali je zbog pada kod kuće bio primoran da otkaže svoju turneju za 2019. Nakon što su mu se poremetile metalne šipke koje ima ugrađene zbog prethodne povrede, morao je na operaciju kičme.

Pre izbijanja pandemije korona virusa, Ozzy je uveliko otkazao svoju prethodno odaganu severnoameričku turneju za 2020, kako bi mogao ići na lečenje. Jedan od tretmana je procedura sa matičnim ćelijama.

“Videti ovakav napredak nakon samo jednog tretmana matičnim ćelijama je neverovatno”, rekla je Kelly za Entertainment Tonight. “On želi da ustane, želi da bude aktivan. Želi da ponovo bude deo sveta. Hoda bolje, priča bolje, njegovi simptomi jenjavaju. Vraća mu se snaga u mišićima koja mu je potebna nakon povrede kičme.”

Kelly je dodala da je Ozzy konačno spreman da izađe nazad u svet, ali sada mora da bude kod kuće zbog pandemije COVID-19. “Sve se vraća na staro i to nam uliva veliku nadu. Jako smo zahvalni doktorima koji mu pomažu. Spreman je da izađe iz kuće, a ne može. Stalno mi govodi kako je on u karantinu već dve godine i sada kada se konačno oseća bolje, ceo svet je u karantinu.”

Kelly je takođe spomenula da je njihova TV emisija, “The Osbournes”, trebalo biti obnovljena za novu sezonu, ali je sve trenutno stopirano. “Sada postoji još jedna generacija nas i mislim da je to samo retrospektiva koja prikazuje gde smo sada, naspram toga gde smo bili. Mislim da ljudi to zaista žele da vide.”

Najnovije vesti

Izdvajamo