-

Ozzy Osbourne otkazao sve predstojeće koncerte i rekao da više neće ići na turneje

Ozzy Osbourne

Ikona heavy metala, Ozzy Osbourne, saopštio je da otkazuje sve nadolazeće koncerte i izjavio je da više neće ići na turneje. Tu vest podelio je sa svojim obožavateljima  na Twitter nalogu, napisavši da je to „verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podeliti sa svojim vernim obožavaocima“.

“Kao što možda znate, pre četiri godine, ovog meseca, imao sam veliku nesreću, gde sam povredio kičmu” , napisao je bivši frontmen grupe Black Sabbath, referišući se na pad u svom domu u Los Anđelesu koji je zahtevao operaciju vrata.

“Moja jedina svrha tokom ovog vremena bila je da se vratim na pozornicu,” nastavio je: “Moj glas je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih seansi fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog Cybernics (HAL) tretmana, moje je telo još uvek fizički slabo. Iskreno sam dirnut načinom na koji ste svi strpljivo čuvali svoje karte sve ovo vreme, ali čiste savesti, sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odradim  svoju nadolazeću evropsku/britansku turneju, jer znam da ne bih mogao da se nosim sa neophodnim putovanjem. Verujte mi kad kažem da me pomisao da ću razočarati svoje fanove stvarno sebava, više nego što ćete ikada znati. Nikad ne bih mogao ni da zamislim  da će se moja turneja ovako završiti.”

Muzičar je rekao da njegov tim “trenutno smišlja gde ću moći da nastupam, a da ne moram putovati iz grada u grad i zemlje u zemlju.

Želim da se zahvalim svojoj porodici… svom bendu… svojoj ekipi… mojim dugogodišnjim prijateljima, Judas Priest, i naravno, mojim fanovima na njihovoj beskrajnoj predanosti, odanosti i podršci, i što su mi dali život za koji nikad nisam sanjao da ću imati. Volim vas sve…”, napisao je Ozzy Osbbourne na kraju“.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo