-

NaslovnaVestiVesti iz svetaOzzy Osbourne novom verzijom pesme "Hellraiser" odaje počast Lemiju

Ozzy Osbourne novom verzijom pesme „Hellraiser“ odaje počast Lemiju

Ozzy Osbourne Lemmy Kilmister

Ozzy Osbourne otkrio je na Instagramu da će objaviti novo izdanje pesme „Hellraiser“ u čast Lemmy Kilmistera (Motörhead).

Pesma „Hellraiser“ predstavljena je na albumu No More Tears, koji je Osbourne objavio kao svoju šestu samostalnu ploču 1991. godine. Nakon objavljivanja, album je postigao komercijalni uspeh i smatran je jednim od najprodavanijih solo albuma Osbournea.

Basista i vokal benda Motörhead, Lemmy Kilmister, doprineo je albumu napisavši tekst za šest pesama. Međutim, samo se četiri od njih našlo na albumu. Jedna od ovih pesama bila je „Hellraiser“, a Motörhead je kasnije snimio ovu numeru kao singl. Lemmi se takođe pojavio u video spotu pesme, igrajući poker protiv Pinhead-a iz filmova Hellraiser.

Prema nedavnom postu Ozzy Osbournea na Instagramu, muzičar je objavio novo izdanje pesme „Hellraiser“ za 30. godišnjicu. U postu je Ozzy izjavio da pesma uključuje mešavinu dva vokala – njegovog i Lemmija Kilmistera. Uz to, on je u svoj post uključio i njihovu zajedničku fotografiju:

„Više od 30 godina nakon objavljivanja„ No More Tears“, ljubitelji muzike će konačno čuti novu verziju  „Hellraiser “, prvu zvaničnu verziju pesme sa mešavinom vokala Ozzyja i koautora pesme, dugogodišnjeg prijatelja i kolege Lemmy Kilmistera iz benda Motörhead.“

Najnovije vesti

Izdvajamo