fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Otkriven trejler za dokumentarni film o bendu The Cure

Otkriven trejler za dokumentarni film o bendu The Cure

The Cure
Prošlog meseca obznanjeno je da će istorijski koncert sastava The Cure u londonskom Hajd parku doživeti filmsku adaptaciju, a sada je predstavljen i prvi trejler.

The Cure – Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park London u bioskope stiže 11. jula, a režiju potpisuje Tim Pope, autor spotova za najveće hitove ovog kultnog benda.

The Cure su prošlog leta održali istorijski koncert u najvećem parku Velike Britanije, a interesovanje je bilo toliko da su sve ulaznice rasprodate čak šest meseci unapred! Rok giganti su nastupali preko tri sata sa set listom od čak 29 pesama koju je NME opisao kao “savršenom za velike festivale” jer je sadržala sve najveće hitove benda. Film je snimljen u 4K tehnici, dok je tonski miks rađen u čuvenom Abbey Road studiju.

U međuvremenu, članovi benda The Cure rade na novom studijskom izdanju koje bi trebalo da bude gotovo do kraja godine, najavili su sopstveni festival Pasadena Daydream, a očekuje ih velika evropska turneja po festivalima, među kojima su i Exit i INmusic.