Oproštaj od Lemmyja putem webcasta za fanove

MotorheadU subotu, 9. januara, biće održana komemoracija nedavno preminulom frontmenu benda Motörhead, Ianu “Lemmy” Kilmisteru, a fanovi će moći da je prate direktno putem webcasta.

Komemoracija će biti održana na holivudskom Forest Lawn groblju u 15 časova po lokalnom vremenu. Budući da nema dovoljno prostora za veliki broj ljudi, bend Motörhead zamolio je fanove da ne prisustvuju službi na groblju, jer će sve direktno moći da prate na internetu putem live strima preko zvaničnog Motörhead YouTube kanala.

“Gde god da se zadesite, okupite se zajedno i pratite komemoraciju sa svojim prijateljima fanovima Motörheada. Idite u svoj omiljeni bar ili klub i ukoliko imaju internet odajte mu počast zajedno sa nama. Ili pozovite svoje prijatelje pratite kod kuće. Kako god budete mogli, okupimo se globalno u subotu, 9. januara i setimo se našeg dragog prijatelja i nezamenjive ikone.”, stoji u zvaničnom saopštenju preostalih članova benda Motörhead.

Inače, bend Motörhead neće nastaviti svoj rad nakon Lemijeve smrti, a tu odluku potvrdio je i bubnjar Mikkey Dee u intervjuu za švedski list “Expressen”, navodeći da je Lemi bio Motörhead.