-

Online koncert grupe Wardruna

Wardruna
Foto: Ester Segarra

Pre nego što publika u novembru ove godine bude imala priliku da grupu Wardruna vidi uživo u našoj prestonici, norveška muzička senzacija je odlučila da obraduje svoju publiku širom sveta online koncertom pod nazivom “Prvi let belog gavrana” koji će biti emitovan 26. marta.

Usled globalne pandemije, Wardruna želi da joj se publika iz svojih domova pridruži na ovom ambicioznom virtualnom koncertu pod simboličnim nazivom “Prvi let belog gavrana”. Ovim koncertom bend kreće u potragu za ponovnim povezivanjem publike iz celog sveta i preispitivanjem celog iskustva Wardrune na potpuno novi način.

Svi koji budu gledali ovaj online koncert, mogu očekivati premijerno izvođenje pesama s njihovog novog albuma „Kvitravn“ zajedno s njihovim ranijim radovima, smeštenim u posebnom okruženju uređenom posebno za ovo veče.

O novom albumu, osnivač Wardrune Einar Selvik otkriva: „Ponavljati i kopirati prošlost nije mnogo teško, ali razumeti i integrisati drevne misli, alate i metode sa stvarnom svrhom u kreaciju koja je relevantna za moderno doba zaista je izazov i ostaje glavni cilj u našem radu.“

Ulaznice za online koncert grupe Wardruna “Prvi let belog gavrana”, kao i specijalni merchandise paketi biće dostupni od 5. februara u 10:00 sati na Tickets.rs linku.

Najnovije vesti

Izdvajamo