-

NaslovnaVestiVesti iz svetaObjavljeni detalji filma Simulation Theory grupe Muse

Objavljeni detalji filma Simulation Theory grupe Muse

MuseGrupa Muse objavila je detelje njihovog novog live filma Simulation Theory, koji će se prikazivati u IMAX bioskopima, a kasnije ove godine pojaviti i kao box-set u redovnoj prodaji, prenosi magazin NME.

Temeljen na priči i temama sa Muse albuma „Simulation Theory“ iz 2018, neki film nazivaju njihovom verzijom legendarnog albuma „The Wall“ grupe Pink Floyd.

Uz snimak sa koncerta snimljenog u septembru 2019. u londonskoj O2 Areni, koji je bio deo turneje koja je obuhvatila 28 zemalja i koju je videlo više od milion gledalaca, film uporedo prati tim naučnika koji istražuje izvor paranormalnih anomalija koje se pojavljuju širom naše planete. Bend je o filmu naveo kako sadržajno nudi nejasnu liniju između narativnog i koncertnog filma, virtualnosti i stvarnosti te da najteatralnija turneja benda lansira gledaoca kroz nadnaravni spektakl, propitujući svet oko nas.

Film Simulation Theory režirao je Lance Drake, reditelj svih promotivnih spotova za pesme sa istoimenog albuma, a nakon premijere biće dostupan putem iTunesa, Amazona i Google Playa.

Najnovije vesti

Izdvajamo