Objavljen debi supergrupe Teenage Time Killers

teenage-time-killers

Već nekoliko mjeseci razni glazbeni portali s uzbuđenjem izvještavaju o najnovijem projektu glavnih faca i ikona rock scene pod nazivom Teenage Time Killers.

Dave Grohl, Nick Oliveri, Corey Taylor, Matt Skiba i razni drugi pridružili su se Reedu Mullinu (Corrosion of Conformity), gitaristu Micku Murphyju (The Birds of Satan) i producentu Johnu Lousteau te složili 20 eksplozivnih covera i originalnih pjesama na albumu “Greatest Hits Vol. 1”.

Između ostalog, na albumu se može čuti i cover pjesme “Teenage Time Killer” anarho-pankera Rudimentary Peni po kojoj je ovaj bend i uzeo ime, kao i uglazbljena verzija pjesme najpoznatijeg Monty Pythonovca Johna Cleesea pod nazivom “Ode to Hannity” koju je otpjevao Jello Biafra iz Dead Kennedysa.

Na ovom se albumu, pored spomenutih, pojavljuju još Pat Smear iz Foo Fightersa, Randy Blythe iz Lamb of Goda, Tommy Victor iz Pronga i Danziga, Lee Ving iz Feara, Mike “IX” Williams iz Eyehategoda, Mike Dean i Woody Weatherman iz Mullinovog benda, Karl Agell i mnogi drugi.

Album koji je snimljen u Grohlovom studiju Studio 606 službeno će izaći 31. srpnja za diskografsku kuću Rise Records, ali već ga je sada moguće u potpunosti preslušati na stranici New York Timesa.

Spisak pjesama:

01. Exploder
02. Crowned by the Light of the Sun
03. Hung Out to Dry
04. Power Outage
05. Ode to Hannity
06. Barrio
07. The Dead Hand
08. Egobomb
09. Plank Walk
10. Time to Die
11. Days of Degradation
12. Clawhoof
13. Big Money
14. Devil in this House
15. Say Goodnight to the Acolyte
16. Ignorant People
17. Son of an Immigrant
18. Your Empty Soul
19. Bleeding to Death
20. Teenage Time Killer

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.