-

NaslovnaVestiVesti iz svetaNovi bend Thom Yorke-a i Jonny Greenwood-a imaju novi singl; Najavljen i livestream nastupa

Novi bend Thom Yorke-a i Jonny Greenwood-a imaju novi singl; Najavljen i livestream nastupa

The SmileThe Smile, nova grupa koju čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada i Tom Skinner iz Sons of Kemet, danas su objavili svoj debitantski singl ’You Will Never Work In Television Again’.

Pjesmu, koja je dostupna sada uz lyric video (red. Duncan Loudon), prvi put smo mogli čuti u tajnom nastupu benda u sklopu prošlogodišnjeg Glastonbury događaja Live At Worthy Farm. To je prva službena objava grupe The Smile, u produkciji Nigela Godricha.

The Smile će 29. i 30. siječnja u Magazinu London odsvirati tri uzastopna nastupa uživo u razdoblju od dvadesetčetiri sata. Nastupiti će pred sjedećom publikom u krugu, a tri izvođenja također će se emitirati uživo putem livestream-a.

Nastupi će spojiti show uživo, livestream i kinematografski film snimljen od strane nagrađivanog redatelja Paula Dugdalea (The Rolling Stones, Adele, Paul McCartney) i produkcije Driifta.

Za one koji ne mogu prisustvovati, mogu se uključiti u nastup putem livestream-a bilo gdje na svijetu, u vrijeme koje im najviše odgovara.

Vrijeme emitiranja nastupa po centralnom europskom vremenu je 29. siječnja u 21 h i 30. siječnja u 2 i 12 sati.

Sva tri emitiranja također će biti dostupna vlasnicima ulaznica kao neograničene reprize tijekom 48 sati, od 15 sati po centralnom europskom vremenu, u nedjelju 30. siječnja.

Prijavite se za ulaznice u pretprodaji na sljedećoj mailing listi: www.thesmiletheband.com

Livestream ulaznice biti će dostupne u općoj prodaji od 7. siječnja u 10 sati putem Driifta.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo