-

NaslovnaVestiVesti iz svetaNikki Sixx se vraća počecima u najavljenoj novoj knjizi

Nikki Sixx se vraća počecima u najavljenoj novoj knjizi

Četrnaest godina nakon objavljivanja „Heroinskih dnevnika” (The Heroin Diaries: A Year in the Life of a Shattered Rock Star), a dve pošto je biografski film The Dirt (zasnovan na knjizi istog imena) obnovio interesovanje za njegov lik i delo, Nikki Sixx je zaronio još dublje u prošlost, radi pisanja memoara koji će biti objavljeni ove jeseni.

Kontroverzni basista, rođen kao Franklin Carlton Feranna, od samog početka je upoznao buran, nestalan život. Nakon očevog napuštanja porodice, odrastao je u ruralnoj sredini sa roditeljima svoje majke, da bi se kao tinejdžer preselio u Holivud gde mu je ujak bio čelnik diskografske kuće „Capitol Records“. Posle niza privremenih poslova i audicija, pridružio se grupi Sister (koju je predvodio Blackie Lawless), a zatim osnovao sopstveni sastav London iz koga će poteći mnogi danas slavni muzičari. Za samog Nikkija je sledeći korak bilo formiranje grupe Mötley Crüe, čime započinje ono što fanovi danas smatraju istorijom.

Predstojeća knjiga obuhvata sve što je prethodilo velikom uspehu:

„Čuli ste priče o izgredima i razuzdanosti. O svim usponima i padovima koje je donela rokenrol slava i o mom životu u jednom od najvećih svetskih bendova. Ovo je priča koju niste čuli – ona koja je vodila spomenutim. Lična priča o tome kako je bezazleni dečak sa farme u Ajdahu, sa svojim gorućim snom i žudnjom  za muzikom, ljubavlju i slavom, postao ozloglašeni Nikki Sixx. Verujem da godine do punoletstva umnogome oblikuju ono što postajemo. Ovo je mojih 21 i nadam se da će vas uzbuditi i inspirisati na ulaganje u sopstvene, najveće snove.“

Planirano je da se “The First 21: How I Became Nikki Sixx” pojavi 19. oktobra 2021. u izdanju „Hachette Books“.

Najnovije vesti

Izdvajamo