-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Nekadašnji pevač Sybreeda objavio novi projekat

Nekadašnji pevač Sybreeda objavio novi projekat

Gordan Lazinica

Funkcija: Novinar/Recenzent

Sebe vidi kao: Srećnog i uspešnog kompozitora/muzičara jednog dana.

Moto: "If you can't handle the failure, then I don't think that success is an option." (Devin Townsend)

Benjamin Nominet je, nakon svog prošlogodišnjeg odlaska iz švajcarsko-francuskog sastava (koji, uzgred, više ne postoji) Sybreed, odlučio da realizuje svoje nove muzičke vizije.

Premda je na svojoj Facebook stranici prvobitno izjavio da nije želeo da bilo ko čuje i sazna za nove projekte, njegovom greškom su vesti dospele do fanova koji su odmah uploadovali demo materijal na Youtube. U tom smislu, Nominet je odlučio da objavi rad na nova dva projekta, među kojima je prvi mnogo agresivniji i tek će za koji mesec biti više reči o njemu a drugi se odnosi na više industrial/synth-pop zvuk osamdesetih pod imenom Black Raven Unit. Trenutni demo snimak je nazvan “The Body is a Weapon” i predstavlja solidan reprezent kojim se putem Nominet trenutno kreće.

Sybreed se tokom avgusta ove godine “ugasio” nakon deset godina postojanja i preostali članovi rade na novim projektima koji će biti objavljeni u budućnosti. Benjamin Nominet je tokom oktobra prošle godine napustio bend usled ličnih i profesionalnih razloga dok je bubnjar Kevin Choiral u intervjuu izjavio da je to bila Benjaminova odluka i da je taj događaj bio težak za čitav bend.