-

NaslovnaVestiVesti iz svetaNajavljen prethodno neobjavljen album Princa

Najavljen prethodno neobjavljen album Princa

Prince

Otkriveni su detalji novog posthumnog izdanja muzičke ikone pod nazivom „Welcome 2 America“ koji bi trebalo da bude objavljen 30. jula.

Album datira iz 2010. godine, a sadrži 11 originalnih pesama, kao i obradu “Stand Up and B Strong” grupe Soul Asylum. Prince je snimio ovo izdanje sa članovima benda New Power Generation, kojeg su tada činili basista Tal Wilkenfeld, bubnjar Chris Coleman, klavijaturista/koproducent Morris Hayes i pevačice Shelby J, Liv Warfield i Elisa Fiorillo. Jason Agel bio je angažovan kao inženjer zvuka u Paisley Park studiju.

Pesma nikada pre nisu zvanično objavljene, čuvane su za radio premijere ili gomilu webcasta, iako je neke od njih Prince izvodio na koncertima. Tematski, pesme zauzimaju politički stav, dajući komentare o stanju u zemlji i širenju društvenih medija.

Smešteno u luksuznom pakovanju od zlatne folije, deluks izdanje „Welcome 2 America“  takođe dolazi uz propratnu knjigu od 32 stranice i utisnuti koverat od veluma sa memorabilijama kao što su reprodukcije koncertnih ulaznica, setliste i još mnogo toga. Tu je i limitirana verzija dvostrukog zlatnog vinila, a sva izdanja vinila Side D gravuru.

U nastavku poslušajte kako zvuči naslovna numera sa budućeg albuma.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo