-

My Baby objavili novi singl i spot uoči jesenske turneje


Nizozemsko.novozelandska glazbena atrakcija My Baby predstavlja spot za pjesmu „Sunflower Sutra„, treći singl s posljednjeg studijskog albuma „Prehistoric Rhythm„.

Singl je u dobro poznatom ritmu grupe My Baby, koja je publiku diljem svijeta osvojila jedinstvenim „zaraznim“ melodijama. Video je koncipiran u tri dijela, a svaki od njih prati priču kineskog horoskopskog znaka članova benda. Svaki horoskopski znak traži svoj smisao kroz moćan ples i na kraju sva tri člana benda predstavljaju svoj „novootkriveni smisao“. Spot je režirala Ayla Spaans.

My Baby se za nešto više od dva mjeseca vraćaju na zagrebačku pozornicu u sklopu festivala Reflektor, a nastupaju u Tvornici kulture 11. studenog. Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i velika energija zaštitni su znak koncerata benda koji je u ožujku ove godine objavio album „Prehistoric Rhythm“. Bend je nastao iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Grupu čine multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston, a nastala je 2012. godine. Prvi album objavili su 2013. godine, a ozbiljniju internacionalnu karijeru lansirali su nakon nastupa na Eurosonic Noordeslaf Festivala u Nizozemskoj 2014. godine. Dosad su proputovali čitav svijet te su nastupali od SAD-a, Japana, Novog Zelanda do Europe.

Festival Reflektor u studenom ove godine osim My Baby dovodi Public Service Broadcasting, Triggerfinger i brojne druge bendove. Od 2. rujna do 10. studenog će za ulaz trebati izdvojiti 60 kuna, dok će na dan koncerta biti 80 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica Kulture, Ljudevita Posavskog 1; Dirty Old Shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13 i www.entrio.hr

Najnovije vesti

Izdvajamo