fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Motörhead otkazali evropsku turneju

Motörhead otkazali evropsku turneju

Srđan Kostić
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Kulturnog, finog, lepo vaspitanog, pametnog, prelepog, genijalnog, nadahnutog, iskrenog, nepipača hleba i pre svega skromnog Moto: Slušaj majku i hardkor.

motorhead

Legendarni londonski hevi metal bend Motörhead otkazao je svoju već odlaganu evropsku turneju.

“Sa žalošću vas obaveštavamo da je Motörhead otkazao svoju evropsku turneju, koja je trebalo da počne u februaru 2014“, navodi se u saopštenju benda.

“Naš osnivač i svetska muzička ikona Lemi Kilmister uložio je ogroman napor da prebrodi mnoge zdravstvene probleme vezane za dijabetes. Ipak, iako je zasigurno bilo napretka, doktori su posavetovali Lemija i bend da je prerano za nove koncertne aktivnosti, pa smo, misleći na duge staze, jednoglasno odlučili da turneju otkažemo“.

U saopštenju piše i da otkazivanje nije lako palo frontmenu benda. “Lemi je najžalosniji zbog ove situacije i oseća gorčinu i neprijatnost zbog svake kupljene karte i svih ugovorenih putovanja za koje su verni fanovi dali novac čekajući turneju.

Lemiju je ugrađen i pejsmejker prošle godine, a turneja je trebalo da bude u znaku njihovog najnovijeg albuma “Aftershock”.