fbpx

-

Naslovna Izdvajamo Morcheeba i The Kills nova imena Arsenal Festa 08

Morcheeba i The Kills nova imena Arsenal Festa 08

Bendovi Morcheeba i The Kills nastupiće na Main Stage-u Arsenal Festa 08 u Kragujevcu.

Morcheeba pevačice Skye Edwards i gitariste Ross-a Godfrey-a biće 23. juna hedlajner Arsenalovog Main Stage-u, gde će publici izvesti svoje brojne klasike, ali i stvari sa albuma “Blaze Away”, koji bi trebalo da se pojavi 1. juna.

Morcheeba je od osnivanja 1995. godine prodala preko deset miliona primeraka svojih devet albuma, a poznati su po globalnim hitovima kakvi su “Oherwise” “Enjoy the Ride”, “Blindfold”, “Blood Like Lemonade”, “Over And Over”, “Rome Wasn’t Build In a Day”…

“Već smo 20 godina u poslu, a nikad nam nije trebalo ovoliko vremena da turnejom obiđemo svet. Još uvek nalazimo fanove u mestima gde nismo svirali pre. Neki su čekali dugo da nas vide, a neki tek otkrivaju našu muziku. Zapanjujuće!”, kaže Edwards.

Indi rok bend The Kills sviraće prvi put u Srbiji 21. juna na Main stageu Arsenal festa 08 u Kragujevcu, saopštili su organizatori. Objavili su pet albuma, zaključno sa sjajnim “Ash & Ice” (2016), i pročuli se hitovima “Doing It To Death”, “Tape Song”, “URA Fever”, “Cheap And Cheerfull”…

“Želim da sviramo svugde gde nismo do sada… Turneje me zbližavaju s ljudima i zbog toga imam prijatelje širom sveta. Osećam se kao beskućnik, ali to nije loša stvar. Moj dom je svuda gde se smestim”, kaže Alison.

The Kills su se upravo oglasili novom pesmom “List of Demands”, čiji je autor američki reper Sol Vilijams, naglasivši da su obrade “ključni kompliment, dokaz beskrajne ljubavi i poštovanja prema delu drugog umetnika”.

Komplet ulaznica za tri večeri Arsenal Festa 08 košta samo 2.000 dinara još samo danas.

Od 15. marta komplet je 2.500 dinara, a biće puštene i pojedinačne ulaznice koje će za svako veče posebno koštati 1.500 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim, u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Pozorišta za decu u Kragujevcu.