-

Mongolska metal-folk atrakcija The Hu objavila novi singl

The HuMongolska metal-folk atrakcija, bend The Hu, koji je „osvojio“ svet 2019. godine svojim albumom „Gereg“ objavili su novi singl pod nazivom „This is Mongol“.

The Hu su sa svojim singlovima „Yuve Yuve Yu“ i „Wolf Totem“ poharali jutjub 2018. i 2019. godine i privukli veliku pažnju na sebe. Ovaj uspeh im je omogućio silovit „pohod’ na Zapad gde su uspeli da održe evropsku turneju i uprkos pandemiji čak dve turneje po Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon prvog albuma ostvarili su saradnju sa američkim izvođačem Jacoby Shaddix iz benda Papa Roach, a pažnju publike je privukle su i njihove obrade Metalikinih pesama „Sad But True“ i „Through The Never” sa albuma „Black“ Njihova pesma „Sugaan Essena“ našla se i na soundtracku za video igru „Star Wars Jedi: Fallen Order“ iz serijala „Ratovi zvezda„.

Spot za novu pesmu snimili su tokom turneje u SAD, u pustinji Mohave (Nevada) jer ih je okruženje podsetilo na pustinju Gobi iz njihove domovine. Ovim singlom The Hu najavljuju svoj drugi album čije izlaženje je najavljeno za leto 2022. godine.

Najnovije vesti

Izdvajamo