-

NaslovnaVestiVesti iz svetaMoguć nastavak filma Bohemian Rhapsody

Moguć nastavak filma Bohemian Rhapsody

Austrijski filmski producent i reditelj, Rudi Dolezal, koji je režirao nekoliko muzičkih spotova za grupu Queen, kao što su „These are the days of our lives“ i „The Show Must Go On“, rekao je za časopis PageSix, da veruje da, bend i menadžment grupe, pripremaju snimanje nastavka biografskog filma o grupi Queen, Boemska Rapsodija.

Dolezal je, komentarišući dugogodišnjeg menadžera benda i producenta filma „Boemska Rapsodija“, Džim Biča (Jim Beach), rekao: „Siguran sam da planira nastavak koji počinje sa Live Aid koncertom“.

Dolezal je dodao, da je nastavak filma, predmet ozbiljne rasprave među Queen porodicom.

Ako su navodi producenta istiniti i do snimanja filma dođe, to ne bi bilo veliko iznenađenje, s obzirom da je film „Boemska Rapsodija“ oborio bioskopske blagajne širom sveta i doneo zaradu od  663 miliona dolara, dok je budžet filma bio 44 miliona dolara.

Uprkos tome što je primio mlake reakcije kritike na početku prikazivanja, film je nagrađen sa više nagrada, uključujući četiri oskara, od kojih je jedan pripao glumcu Remiju Maleku, za najbolju mušku ulogu, i sa dva zlatna globusa.