-

Moderni drive-in koncerti ovog leta u Velikoj Britaniji

Serija drive-in koncerata pod imenom „Utilita Live From The Drive-In“ će biti održana na 12 različitih lokacija u Velkoj Britaniji ovog leta.

U jeku kovid pandemije Live Nation Entertainment lansira drugačiji oblik koncerata koji će omogićoiti fanovima da slušaju svoje omiljene izvođače. Birmingham, Bolton, Bristol, Cheltenham, Edinburgh, Leeds, Lincoln, Liverpool, London, Milton Keynes, Newmarket i Teesside su mesta na kojima će koncerti biti održani.

Neki od umetnika koji su potvrdili svoje nastupe su Ash, Beverley Knight, Brainiac Live, Brand New Heavies, Cream Classical Ibiza, Dizzee Rascal, Embrace, Gary Numan, Kaiser Chiefs, The Lightning Seeds, Tony Hadley, Jack Savoretti, Nathan Dawe, Reggae Roast Vs Gentleman’s Dub Club, Russell Watson, Sheku and Isata Kanneh-Mason, Sigala, The Snuts, The Streets i The Zutons.

Svi oni koji budu došli na koncert će moći da parkiraju svoj auto na određenom mestu sa kog će moći da uživaju u muzici, ali i u pozorišnim predstavama, stand up i naučnim nastupima.

Najnovije vesti

Izdvajamo